Alpacavoeding
als basis van
een topconditie

Alpacavoeding 
als basis van 
een topconditie

De gezondheid van elke alpaca begint bij kwalitatieve voeding. Legt u zich toe op het fokken van alpaca’s? Of heeft u enkele dieren die vrolijk in de tuin grazen? Iedere alpaca heeft baat bij uitgebalanceerde voeding. De dieren zijn vitaler, hun immuniteit groeit, de vacht wordt gezonder en hun vruchtbaarheid krijgt een boost!

Speciale voeding voor alpaca’s en lama’s

Het basisvoedsel van alpaca’s bestaat uit gras en hooi. Waar ze op de hoogvlaktes van de Andes keuze hebben uit tientallen vegetatiesoorten met elk hun specifieke eigenschappen, is de variatie aan planten hier eerder beperkt. Om de tekorten aan mineralen op te vangen, kunt u Alpamin bestellen en toevoegen aan het dieet van elke alpaca. In de loop der jaren is ons aanbod voeding uitgebreid met diverse types die inspelen op de noden van elke levensfase. Alle types voeding zijn eveneens geschikt voor lama’s.

 

“Gezondheid is voor elke alpaca anders, de ideale voedselcombinatie is dat ook.”

Voordelen
van onze
alpacavoeding

zalig zacht
gezonde huid voor kwalitatieve wol
fertiliteitsboost
optimale vruchtbaarheid
sterk & weerbaar
betere immuniteit
snel groot
stimulatie groei en correcte botaanmaak
topfit
vitaliteit onderhouden

Ontwikkeld uit expertise en een passie voor dieren

Ons volledige assortiment werd gecreëerd door Thijs Flahou, dierenarts gespecialiseerd in alpaca’s en lama’s. Zijn jarenlange kennis in combinatie met pure ingrediënten is onze garantie op alpacavoeding van topkwaliteit!

Alpaca in het veld

Koop uw alpacavoeding online of bij één van onze verkooppunten

Onze verkooppunten