Betaalmethoden

Al onze betalingen zijn beveiligd en worden mogelijk gemaakt door Mollie. Er kan betaald worden met volgende mogelijkheden:

Bancontact 

Bancontacts online betaalplatform kan gebruikt worden door iedereen met een door Bancontact uitgegeven betaalkaart. Betalingen via Bancontact zijn gegarandeerd en worden direct bevestigd, de betaling kan dus niet worden teruggedraaid door de consument. Bovendien zijn betalingen via Bancontact altijd 3D-secure beveiligd.

KBC/CBC-Betaalknop

De KBC-Betaalknop is een digitale knop die op de betaalpagina van een webshop wordt geplaatst. Klanten kunnen ‘in real time’ hun aankoop betalen met hun vertrouwde KBC-onlinebankingtoepassing.

Belfius Pay Button

Een beveiligde betaling via de Belfius-betaalrekening, ook mobiel. Eenvoudig, snel en veilig.

iDEAL 

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde mobiel bankieren app of internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. iDEAL is namelijk een directe online overboeking van uw bankrekening naar de bankrekening van een ondernemer.

SOFORT Banking

SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen en donaties gedaan kunnen worden, zonder dat consumenten extra accounts aan hoeven te maken. Consumenten loggen bij SOFORT Banking in met de gegevens die ze gebruiken om in hun eigen online bankomgeving in te loggen. Vanuit hier kunnen ze rechtstreeks geld overmaken vanaf hun eigen betaalrekening. SOFORT Banking is TÜV gecertificeerd, dit garandeert dat het een veilige methode is om betalingen mee te voldoen.